Изберете ја опцијата што најмногу ви одговара

Моделот на франшизата „Wizi partner“ им нуди можност на оние кои веќе имаат искуство во автотакси превозот, како и на оние кои за прв пат ќе се обидат во овој бизнис и ќе го претворат во висококвалитетна и профитабилна компанија за превоз на патници според  Wizi стандардот.   Станете партнер со сопствено возило Имате искуство

Зошто опцијата Wizi Business е идеална за вас?

Дали сте запознаени со ситуацијата во која пристигнуваат вашите деловни партнери и треба да им обезбедите превоз до нивната дестинација? Дополнително, дали на вашите вработени често им е потребен градски и меѓуградски превоз? Опцијата Wizi Business е идеално решение за сите ваши превозни проблеми!   Што е Wizi Business?  Нашето 18-годишно искуство во професионалниот транспорт

Сопствени автомобили – поглед во иднината?

Гледајќи наназад неколку децении, сопствените автомобили одамна престанаа да бидат луксуз и станаа потреба. Но, еден автомобил по домаќинство одамна престана да биде доволен за животните и социјалните потреби на сите членови на домаќинството. Затоа денес во секое време од денот имаме голема гужва на патиштата, недоволно паркинг места, големо загадување на воздухот во поголемите

Зошто Wizi? -Интервју со Владимир Миновски, генерален директор

Промената е постојана, особено во светот на мобилноста каде Cammeo е синоним за доверливост и иновација повеќе од 18 години. Денес, истата енергија и посветеност се развива во нешто поголемо – Wizi е новото име што ќе го обликува патот кон иднината. Во ова интервју, извршниот директор на Wizi го открива срцето на трансформацијата од

Cammeo стана Wizi: Добредојдовте во новото поглавје

Почитувани патници, cо голема возбуда и гордост денес го најавуваме почетокот на новото поглавје во нашата богата историја. Вашиот долгогодишен превозен партнер, Cammeo, сега ќе вози под новото име – Wizi. Историјата се среќава со иднината Со текот на годините, Cammeo стана синоним за доверливост, иновација и квалитет во светот на такси превозот. Ова не

Заштедете до 20% на возења во Скопје!

Подготвивме извонредни новости за сите вас кои редовно ја користите нашата апликација за нарачување возења во Скопје! Од сега може да уживате во атрактивните попусти кои ќе го направат вашето патување уште поволно. Нов распоред на попусти Со цел да обезбедиме уште подобра услуга, воведовме подетален распоред на попусти кој ќе ви овозможи да ги

Зошто да изберете форма на франшиза на бизнис како што е “Wizi partner”?

Еден од клучните чекори за започнување сопствен бизнис со автотакси превозот е одлучувањето за бизнис моделот. Ако размислувате да започнете кариера во такси-индустријата или веќе имате искуство во овој сектор, моделот на франшиза „Wizi partner“ може да биде вашата идеална можност. Еве неколку причини зошто треба да ја разгледате оваа опција. Обезбедена поддршка и професионално

Патувајте безбедно со Wizi

Безбедноста на сите наши луѓе – партнери/возачи и патници – е наш врвен приоритет. За да може вашето возење да биде пријатно, пред се мора да биде безбедно на сите нивоа. Затоа денес ви донесуваме некои  Wizi функции кои ќе ја зголемат вашата безбедност во нашите возила на уште повисоко ниво.   Споделете детали за

Во Wizi, плаќајте како што сакате – брзо, безбедно и едноставно

Во денешниот дигитален свет, практичноста и едноставноста се клучни фактори во секое патување. Промената е постојана, а достапноста на различни начини на плаќање повеќе не е тренд, туку неопходност. Wizi, како хрватски такси бренд кој создава трендови во светот на мобилноста, на своите корисници им нуди различни начини на плаќање.   Класични начини на плаќање