Едноставност на превозот за целиот тим - и многу повеќе.

Твоите деловни партнери пристигнуваат и не си сигурнен како да ги однесеш до нивната дестинација?
Дали твоитее вработени често се на пат и за тоа е потребна комплицирана организација на превозот?
Wizi бизнис е твоето идеално решение за превозот.

Cammeo business придобивки

Управувај со трошоците

На крајот на месецот добиваш збирна фактура за транспортни услуги која лесно можеш да ја внесеш во сметководствената документација. Секогаш можеш лесно да ја провериш состојбата.

Заштеди госвоето и времето на другите

Покрај тоа што возилата пристигнуваат (дури) побрзо, го заштедуваш и времето вообичаено потребно за класична организација и плаќање на превозот.

Подобри го искуството

на превоз за себе и за твоите вработени. Целото корисничко искуство е прилагодено по твоја мерка.

Потпрете се на Wizi Business во бизнисот...

Ние ги возиме вашите клиенти, партнери и вработени каде и да треба да бидат.

Ние ве возиме вас и вашите посетители на различни настани.

Пристигнувате на време на важни состаноци.

Можете лесно да стигнете до станицата или аеродромот.

... но и во приватниот живот.

Ние ви ги олеснуваме дневните активности како шопинг.

Ние ви помагаме со превоз на деца до и од училиштекако и на други активности.

Ние ве возиме вас и вашите вработени до и од работа.

*Одделете ги службените од приватните возења со ВИП статус.

Wizi Business е изграден за различни намени

Управување со настани

Дали организиравте концерт, семинар, филмска премиера или промоција? Ќе се погрижиме вашите гости да пристигнат на време.

Здравствени устави

Грижете се целосно за добросостојбата на пациентите од вашата поликлиника или ординација и обезбедете им безбеден транспорт.

Услужни активности

Среќните клиенти и корисници се оние кои чувствуваат дека ги цените - а возењето до дома или до следната дестинација е вистинско покажување на почит.

Образование

Приватни и јавни училишта, колеџи или универзитети - олеснете им на вашите студенти, вработени или гости предавачи да доаѓаат и си одат.

Сместување

Дали пристигнуваат гости во вашиот хотел или апартман? Нема проблем, ќе ги чекаме на станица или аеродром и ќе ви ги донесеме директнокај вас.

Фирми и занаетчии

Превоз на вработени или партнери, на работа, ручек или состанок - ние сме тука за вас кога ви треба едноставно и безбедно возење.

Компании на кои им помагаме во транспортот

Wizi Business - превоз за сите модерни бизниси.

Дали имате други прашања за користење на услугата Wizi Business?

Најдете одговори во нашите најчесто поставувани прашања или контактирајте со нашата корисничка поддршка.

Останете во тек со Wizi!

За да останете во тек со најновите настани од светот на Wizi, пријавете се на нашиот newsletter. Ви испраќаме корисни и концизни информации