Сјајни можности
чекаат на Вас

Сè што е поврзано со вести и
промоции дознајте на нашиот блог!

Cammeo stana Wizi
Зошто Wizi? -Интервју со Владимир Миновски, генерален директор

Промената е постојана, особено во светот на мобилноста каде Cammeo е...

Прочитај повеќе
Cammeo stana Wizi
Cammeo стана Wizi: Добредојдовте во новото поглавје

Почитувани патници, cо голема возбуда и гордост денес го најавуваме почетокот...

Прочитај повеќе
Заштедете до 20% на возења во Скопје!

Подготвивме извонредни новости за сите вас кои редовно ја користите нашата...

Прочитај повеќе