Cammeo стана Wizi: Добредојдовте во новото поглавје

Почитувани патници,

cо голема возбуда и гордост денес го најавуваме почетокот на новото поглавје во нашата богата историја. Вашиот долгогодишен превозен партнер, Cammeo, сега ќе вози под новото име – Wizi.

Историјата се среќава со иднината

Со текот на годините, Cammeo стана синоним за доверливост, иновација и квалитет во светот на такси превозот. Ова не е крај на патот, туку еволуција; чекор напред во нашата мисија да ви обезбедиме уште подобра услуга. Како Wizi, го задржуваме сето она што сте го засакале kaj Cammeo, додека ги прошируваме нашите хоризонти и го збогатуваме со искуство вашето патување.

Повеќе од име

Како Wizi, ние продолжуваме со иновации и го подобруваме секој аспект на вашето патување. Нашето ново име ја отсликува едноставноста на нарачката, но и безбедноста, удобноста и доверливоста по поповолна цена, вредности кои отсекогаш сме ги ценеле, а сега уште повеќе ги нагласуваме.

Обновен идентитет, иста посветеност

Иако нашиот визуелен идентитет и име се менуваат, нашата посветеност на вашето задоволство останува непроменета. Со Wizi, продолжувате да уживате во сите услуги што ги очекувате, со додавање на нови, возбудливи функции и подобрувања кои доаѓаат.

Посветеност на иновации

Промената на името ја означува и нашата обновена посветеност на иновациите. Подготвуваме низа новитети кои ќе го збогатат вашето секојдневно возење и ќе понудат понапредни опции за вашите деловни потреби.

Иднината со Wizi

Подготвени сме за иднината и со нетрпение очекуваме да ве водиме низ неа како Wizi. Без разлика дали патувате службено или уживате во заслужениот одмор, Wizi е вашиот паметен избор за патување управувано од вистински професионални возачи.

Ви благодариме за вашата континуирана доверба во Cammeo. Како што преминуваме во оваа возбудлива нова ера како Wizi, следете не на нашите обновени канали за комуникација, учествувајте во дијалогот и споделете ги вашите приказни за вашето патување со Wizi. Вашиот глас и искуство се нашата најголема инспирација за раст и подобрување.

 

Во име на целиот тим на Wizi, ви благодариме за довербата и поддршката низ годините. Со нетрпение очекуваме да ве возиме под ново име и да продолжиме да патуваме заедно.

Wizi