Стани Wizi
партнер

Дали сакаш добро да заработуваш, но сепак и понатаму да си флексибилен?

Вози во Wizi по најнизок трошок на пазарот.

Возиме
напред.

Иднината лежи во модерен начин на водење бизнис како нашиот. Заборавете на класичниот начин на работа и возете со нас во напредниот свет на такси превозот, каде што сè е прилагодено на вашите потреби.

Менуваме во поголема брзина

Ви даваме постојана поддршка и едукација. Системот Wizi гарантира безбедно возење, редовни плаќања и големи можности за дополнителна заработка.

Работиме транспарентно

Конструктивна соработка, транспарентност и меѓусебна доверба. Тоа се основите на кои ги градиме условите за заеднички успех и задоволство.

Наградуваме лојалност

Вашето задоволство ни е исклучително важно. Затоа нашиот систем на наградување дополнително ги мотивира оние кои вложуваат повеќе труд и напор во остварување на заедничките цели.

Од тебе не бараме многу

  • Љубезност кон патниците.
  • Уредно и чисто возило.
  • Безбедно и мирно возење.

Што добиваш во
Wizi?

Додека немаш сопствени возења вози ги Wizi возењата - тие те чекаат тебе кога и да имаш потреба.

Првите 7 дена возиш бесплатно! Потоа, секое возење е само 10 МКД.

Прво заработи, па плати! - Наплатата за надомест се темели на неделна основа.

Додај ги Wizi возењата во својата работа и заработувај повеќе со Тарифа 3.

Звучи интересно?

Дознајте ги сите информации што ви се потребни и станете дел од нашиот тим!

Инфо