Ровињ

Нарачај го своето возење

Ценовник

Вози се 33% поевтино кога нарачувате со Wizi апликацијата. Попустот се однесува на возења од 4,00 € - 10,00 €.

1,95 €

Старт

1,80 €

Секој следен км во градот

0,18 €

Минути поминати во возење

4,95 €

Минимална тарифа

Wizi апликацијата е се што ти треба на твојот мобилен за да бидеш во движење.

Како да ги користите услугите на Wizi?

Нарачајте такси на кој било начин - со повик или преку Wizi апликацијата.

Следете го пристигнувањето на вашето возило во реално време.

Платете како што сакате - со готовина, картичка или апликација. Не е важно, како и да платиш, ќе биде најповолно за тебе.