Скопје

Нарачај го своето возење

Ценовник

Возете до 20% поевтино со нарачување преку апликацијата Wizi. Попустот важи за возења до 650 мкд.

60,00 МКД

Старт

35,00 МКД

Секој следен километар

420,00 МКД Км/час

Чекање во место

Wizi апликацијата е се што ти треба на твојот мобилен за да бидеш во движење.

Како се користат Cammeo услугите?

Нарачај такси во Скопје преку апликација за поголеми попусти и подобро искуство во патувањето.

Прати го доаѓањето на своето возило во реално време.

Плати како сакаш - готовина, картичка или преку апликација. Не е важно, како и да платиш, ќе ти биде најповолно