Вараждин

Нарачај го своето возење

Ценовник

Добијте попуст од 0,50 евра за возења нарачани со Wizi апликацијата.

4,50 € Основна тарифа - старт и вклучени првите 3 км

1,30 € Секој следен км во градот

4,50 € Минимална цена

Wizi апликацијата е се што ти треба на твојот мобилен за да бидеш во движење.

Како да ги користите услугите на Wizi?

Нарачајте такси на кој било начин - со повик или преку Wizi апликацијата.

Следете го пристигнувањето на вашето возило во реално време.

Платете како што сакате - со готовина, картичка или апликација. Не е важно, како и да платиш, ќе биде најповолно за тебе.