Вуковар

Нарачај го своето возење

Ценовник

Добијте попуст од 0,50 € на сите возења до 5 километри нарачани со апликацијата Wizi!

4,50 €

Основна тарифа - старт и вклучени првите 5 км

1,00 €

Секој следен км во градот

4,50 €

Минимална цена

Wizi апликацијата е се што ти треба на твојот мобилен за да бидеш во движење.

Како да ги користите услугите на Wizi?

Нарачајте такси на кој било начин - со повик или преку Wizi апликацијата.

Следете го пристигнувањето на вашето возило во реално време.

Платете како што сакате - со готовина, картичка или апликација. Не е важно, како и да платиш, ќе биде најповолно за тебе.