Вировитица

Нарачај го своето возење

Ценовник

Добијте попуст од 0,50 евра за нарачани возења со апликацијата Wizi.

*Услугата е достапна од понеделник до четврток од 5:00 до 23:00 часот и од петок во 5:00 часот до недела во 23:00 часот.

4,00 €

Основна тарифа - старт и вклучени првите 3 км

1,30 €

Секој следен км во градот

4,00 €

Минимална цена

Wizi апликацијата е се што ти треба на твојот мобилен за да бидеш во движење.

Како да ги користите услугите на Wizi?

Нарачајте такси на кој било начин - со повик или преку Wizi апликацијата.

Следете го пристигнувањето на вашето возило во реално време.

Платете како што сакате - со готовина, картичка или апликација. Не е важно, како и да платиш, ќе биде најповолно за тебе.