Во Wizi, плаќајте како што сакате – брзо, безбедно и едноставно

Во денешниот дигитален свет, практичноста и едноставноста се клучни фактори во секое патување. Промената е постојана, а достапноста на различни начини на плаќање повеќе не е тренд, туку неопходност.

Wizi, како хрватски такси бренд кој создава трендови во светот на мобилноста, на своите корисници им нуди различни начини на плаќање.

 

Класични начини на плаќање

Вредностите на Wizi се безбедност и удобност. За нас е апсолутен приоритет секој патник да се чувствува безбедно и удобно во секој момент при користењето на нашата услуга.

Затоа ги задржавме стандардните начини на плаќање во сите возила Wizi за нашите стари корисници и за сите оние кои сакаат класични начини на плаќање.

Доколку сакате да плаќате со готовина или кредитна картичка, можете да го направите тоа едноставно и лесно.

Љубезните и услужливи возачи на Wizi со задоволство ќе ви помогнат и ќе одговорат на сите ваши прашања поврзани со цената на возењето и начинот на плаќање.

Плаќајте со вашата картичка од апликацијата или преку вашата сметка на Wizi

Сите оние кои сакаат да ги контролираат своите трошоци директно од апликацијата Wizi може да го сторат тоа со плаќање со картичката од апликацијата или преку Wizi сметка.

Сметката на Wizi е износот што е достапен во апликацијата за плаќање за возење. Можете да го платите со контактирање на нашите колеги на [email protected] и за кратко време вашата избрана сума ќе биде достапна на вашата сметка на Wizi.

Можете исто така да освоите суми во различни наградни подароци преку нашите социјални мрежи, затоа не заборавајте да продолжите да ги следите сите вести од светот на Wizi. Дополнително, уплатата на сметката на Wizi може да биде одличен подарок за саканата личност на која навистина и треба пријатно и безбедно возење со такси!

 

Без оглед на начинот на плаќање што ќе го изберете, сакаме да ја искусите безбедноста, удобноста и леснотијата на патување што ги нуди Wizi.

Вашиот нов начин на патување нека биде чекор напред во креирање на вашата визија за слобода!