Cammeo стана
Wizi

Преземи ја WIZI апликацијата и спреми се за движење

Седни, уживај, разговарај.

Нашите возила се чисти и уредни, толку многу што нема да сакаш да излезеш. Секогаш си безбеден затоа што те возиме според сообраќајните правила и со задоволство ќе разговараме со тебе.

Секогаш...

пристапни.

Плати со картичка, готовина или преку апликација. Загарантирано најповолни.

јави се кога сакаш.

Нам ни е важно да се чувствуваш безбедно и безгрижно. Нашата грижа за корисници работи за тебе 24/7.

достапни.

24 часа на ден, седум дена во неделата. Загарантирана достапност.

секогаш брзи.

Не возиме брзо, но за неколку минути сме на адресата. Гарантира сигурен.

подели ја својата локацијата.

Дали некој те чека? Кажи им на твоите најблиски дека си на пат за да знаат да ве очекуваат.

Пронајди превоз што одговара на твоите потреби и буџет

Wizi Easy

Пофлексибилно возило и време на преземање. Поврзи се со најдобриот возач за својата рута по најдобра цена.

Wizi Cozy

Приватно и директно возење за што побрзо да стигнеш до твојата дестинација - работа, аеродром или омилено кафуле.

Wizi Baby

За максимална безбедност на твоето најдраго малечко во таксито, имаме удобни и безбедни седишта за автомобил.

Wizi Maxy

Савршен извор за мања група путовања. Уживај во пракса, удобности и сигурни во паметан избор комфора и цијене.

Wizi Comby

Истегни ги нозете кога си на долго патување. Овие возила имаат повеќе од 4 седишта и повеќе простор во багажникот.

*Достапноста на видот на услугата и возењето се разликуваат во зависност од градот и регионот. Дознајте повеќе на Cammeo апликацијата.

Биди во тек со Wizi!

Пријави се на newsletter и дознај ги на време сите наши важни известувања!