Ме интересира...

Слободно внесете си мали предмети или пакувања во нашите возила со кои можете самостојно да ракувате и кои нема да го загадуваат или оштетат возилото. Нашите возачи не обезбедуваат услуги за купување и испорака, но со задоволство ќе ги пренесат вашите предмети до примачот на предметот или пакетот.

Контактирајте со вашиот агент на Wizi. Тој ќе ги промени податоците поврзани со вашата корисничка сметка и ќе го потврди ажурирањето на податоците.

Контактирајте нè со целосна доверба доколку ви треба безбедно и точно пристигнување со високи стандарди на вашата дестинација, без разлика дали се работи за свадба, настан, конференција, меѓуградски или аеродромски трансфер.

Пред патувањето ќе добиете СМС порака со информации за возилото. Доколку доаѓате со авион, нашиот возач ќе биде на местото на подигање во зависност од договорот.

Нема проблем, ние превезуваме помали миленичиња само ако се правилно ставени во нивниот транспортер и сместени во багажникот.

Деца под 10-годишна возраст не смеат да патуваат без надзор на возрасен. Децата на возраст од 10 до 16 години треба да имаат писмена изјава од нивните родители.

Не се грижи. Сите наши возила се нови и со одлична опрема и гарантираме безбедно и удобно возење.

Набљудуваме сè што е во движење, вклучувајќи го и летот, за да знаете дека кога и да пристигнете, нашиот возач секогаш ќе ве чека.

Можете да ја откажете нарачката за локално возење до 30 минути пред договореното време за подигање. За меѓуградски возења, нарачката мора да се откаже најмалку 3 часа пред договореното време, во спротивно ќе треба да ја наплатиме целата сума на услугата.

Деловните корисници можат да ги резервираат сите свои возења однапред.

Вашиот агент ги има сите информации за трошењето по поединечен вработен и со задоволство ќе одговори на сите ваши прашања.

Доколку не сте ја добиле потврдата за извршен превоз во возилото, можете да ја побарате од вашиот агент. Поднесете ги деталите за вашето возење и ние ќе ви испратиме емаил за потврда.

Во случај да не ви треба услуга во текот на месецот, не наплаќаме никакви пенали.

Можете да нарачате возење на месечна сметка со повикување во саканиот град од бројот за контакт додаден на деловниот список; преку Wizi апликацијата со избирање на начин на плаќање, деловен корисник или преку емаил што ќе ви ја даде вашиот агент со упатства за нарачка. На возачот, вака нарачаното патување автоматски ќе му се прикаже како службено патување.

Не грижете се, списокот со броеви за контакт е неограничен и секогаш можете да го промените – само контактирајте со вашиот агент и отстранете го или додајте го саканиот број.

Доволно е да ја пополните апликацијата онлајн и претставник кој ќе стане ваш Wizi агент ќе ве повика. Ќе ги договорите сите детали со него.

Wizi бизнис може да го користат сите правни субјекти, односно фирми на кои им е потребна месечна фактура за транспортната услуга, која потоа можат да ја вклучат во нивната сметководствена документација. Wizi бизнис може да го користат физички лица, како и занаетчии и хонорарци, на кои оваа опција им го олеснува доаѓањето и заминувањето од работа, транспортот на децата на секакви секојдневни обврски.

Wizi business е опција за сите типови на компании кои имаат потреба од превоз на патници. Без разлика дали се работи за превоз на вработени или деловни партнери и соработници, ние безбедно и сигурно ги транспортираме до разни настани, станици, аеродром или хотел.

Имате пофалба или поплака? Или некое прашање? Контактирајте не