Ме интересира...

Wizi ве известува за сите најнови и најважни новости за дополнителни услуги, промоции и цени. Ако не сакате да ги добивате, побарајте деактивирање од вашиот агент.

Вашето мислење и безбедност ни се важни, контактирајте ја нашата служба за корисници и објаснете ни што не е во ред со возилото.

Ако сакате да ја избришете вашата сметка, контактирајте со вашиот агент кој ќе ја деактивира. Ова ги брише сите податоци за компанијата и вработените.

Ако сте изгубиле нешто и сте забележале дека предметот исчезнал пред неколку часа, јавете се во call-center и кажете ги деталите. Во спротивно, контактирајте со нашата поддршка за корисници. Ќе се потрудиме да го лоцираме предметот и да го вратиме.

Можете да се обратите на нашата служба за корисници, а ние ќе одговориме во законскиот рок. Емаил на кој можете да не контактирате е [email protected]

Имате пофалба или поплака? Или некое прашање? Контактирајте не