Ме интересира...

Слободно пратете мали предмети или пакетчиња во нашето возило со кои можете самостојно да ракувате и кои нема да го загадуваат или оштетат возилото. Нашите возачи не обезбедуваат услуги за купување на продукти, но со задоволство ќе ги транспортираат вашите пратки.

Повеќето од нашите возила се доволно пространи за да се сместат склопени инвалидски колички. Со љубезната помош на нашиот возач, луѓето со попреченост можат да ја користат нашата транспортна услуга без никакви проблеми.

По нарачаното возење, ќе добиете СМС со информација за колку минути кој број и за колку минути ќе пристигне возилото.

Нема проблем, вие или возачот можете да ја промените крајната дестинација во секое време за време на возењето. Уште подобро, ако нарачавте возење преку апликацијата, можете сами да ја промените адресата на која сакате да ве превезат.

Да, правиме меѓуградски возања во и вон Македонија. Испратете ни емаил на [email protected] или јавете се на бројот за Скопје за да договориме и резервираме превоз.

Нема да ви наплатиме ништо ако се променат вашите планови.

Се разбира, можете да закажете трансфер до аеродром и возење на долги релации со јавување и да му кажете на нашиот вработен во центарот за повици кога ви треба возење – но имајте на ум дека тоа во моментов не е можно за локални возења.

Наједноставниот метод е мобилната апликација која можете да ја преземете овде. Покрај тоа, можете да ни се јавите и на телефонскиот број на градот каде што сте. Откако ќе го направите тоа, ќе бидеме на адресата за неколку минути.

Приближната цена на возењето можете да ја дознаете со јавување во центарот за повици или со внесување на потребните податоци во мобилната апликација. Имајте на ум дека цената што ја добивате се пресметува во моментот на евалуација и ја зема предвид најкратката рута и приближното време на возење, така што крајната цена може да се разликува во зависност од различни фактори.

Ви ги нудиме сите можности за превоз. Најважно е сите да бидат безбедни и сè да оди без проблеми за да може и следниот патник да ужива во возењето. Слободно земете го седиштето за во автомобил за вашето дете или траспортерот за вашето милениче.

Сите информации за достапноста можете да ги дознаете овде. Кликнете на саканиот град и ќе се прикаже повикувачкиот број за нарачка на услугата.

Нашите возења се безбедни и удобни. Секогаш ќе добиете чисто и миризливо возило, не ги прекршуваме сообраќајните правила, а возачите се љубезни. Покрај тоа, ние сме достапни и ви нудиме различни начини на плаќање.

Имате пофалба или поплака? Или некое прашање? Контактирајте не