Ме интересира...

Не грижете се, само кажете му на возачот за вашата промена на плаќањето, тој/таа со задоволство ќе ја направи промената за вас.

Цените се дефинирани со фиксна цена по град. Можете да ги проверите цените со повикување на бројот во вашиот град.

Бесплатно пренесуваме куфери, чанти и слични предмети кои ги носите како багаж!

Ги прифаќаме сите кредитни картички и готовина. Можете да платите и преку вашата сметка на Wizi апликацијата. Изборот е твој!

Цената може да варира во зависност од различни фактори: зголемен сообраќај, паркинг, патарина, подолго застанување, промена на рутата… Доколку мислите дека ниту една од наведените причини, контактирајте ја нашата служба за корисници.

Имате пофалба или поплака? Или некое прашање? Контактирајте не