Ме интересира...

Вашето мислење и безбедност ни се важни, контактирајте ја нашата служба за корисници и објаснете ни што не е во ред со возилото.

Не се грижи. Ако сте изгубиле нешто, контактирајте ја нашата служба за корисници и дајте им информации за возењето, како и за изгубениот предмет.Ќе се потрудиме да го лоцираме предметот и да ви го вратиме.

Можете на нашата служба за корисници, а ние ќе ви одговориме во предвидениот законскиот рок.

Во нашите возила можат да се возат четири патници, но заради удобност, предлагаме до тројца патници!

Имате пофалба или поплака? Или некое прашање? Контактирајте не