Изберете ја опцијата што најмногу ви одговара

Моделот на франшизата „Wizi partner“ им нуди можност на оние кои веќе имаат искуство во автотакси превозот, како и на оние кои за прв пат ќе се обидат во овој бизнис и ќе го претворат во висококвалитетна и профитабилна компанија за превоз на патници според  Wizi стандардот.

 

Станете партнер со сопствено возило

Имате искуство во овој бизнис? Работите како таксист и ги имате сите потребни документи? Веќе утре можете да станете Wizi partner, под најповолни услови на пазарот, со сопствено возило!

 

Станете партнери со наше возило

Ние нудиме најприфатливи возила за изнајмување, доколку немате свои.

 

Станете партнер и без искуство

Немате искуство во овој бизнис? Без грижи. Нашиот стручен тим од менаџери и едукатори е тука да ве поддржи на секој чекор.

Од моментот на вашето барање до првото возење, може да потрае од 1 ден до 6 недели, во зависност од државните и градските институции.

  1. Пријавете се со основни информации преку linkот
  2. Договорете состанок и разговарајте за сите теми што ве интересираат
  3. Добијте обука
  4. Одлучете дали тоа е работата за вас
  5. Отворете компанија и ангажирајте возачи
  6. Почнете да возите
  7. Доколку сте личност свесна за важноста на секој клиент и би сакале да имате сопствена компанија во динамично работно опкружување, ова е идеална можност за вас, бидејќи моделот на франшиза „Wizipartner“ во сите градови нуди загарантирана најниска провизија и натпросечна заработка.

Аплицирајте преку линкот или пишете ни на [email protected]