Што е сметка во апликацијата Wizi?

Сметката Wizi во апликацијата е износот што е достапен за плаќање за возење. Можете да ја освоите на награден поклон на нашите социјални мрежи, а можете да ја платите контактирајќи ги нашите колеги на [email protected] Плаќањето на салдото исто така може да биде одличен подарок – изненадете ја вашата сакана и подарете им такси возење!