Што ако сакам да ја сменам дестинацијата додека се возам?

Нема проблем, вие или возачот можете да ја промените крајната дестинација во секое време за време на возењето. Уште подобро, ако нарачавте возење преку апликацијата, можете сами да ја промените адресата на која сакате да ве превезат.