Цената се покажа повисока од договореното. Како е тоа можно?

Конечната цена може да се разликува поради различни фактори: зголемен сообраќај, паркинг, патарини, подолги застанувања или промени во патеката за возење. Ако е друга причина, контактирајте го вашиот агент кој со задоволство ќе ги слуша вашите забелешки!