Сакам да коментирам за услугата или да го пофалам возачот

Вашето мислење е важно за нас, нашите возачи ќе ви бидат многу благодарни за секоја дадена ѕвезда. На крајот од секое возење, оставете го вашиот коментар за да можеме да ја подобриме нашата услуга.