Сакам да коментирам за услугата или да го пофалам возачот

Вашето мислење е важно за нас, нашите возачи ќе бидат многу благодарни за секоја дадена ѕвезда. На крајот од секое возење, оставете го вашиот коментар, за да можеме да ја подобриме нашата услуга.