Може ли да откажам возење и колку чини?

И ние размислувавме за тоа! Можете да го откажете вашето возење до два пати и тоа е бесплатно! Првиот пат кога ќе имате можност да го откажете возењето пред возилото да биде доделено, а потоа можете повторно да го откажете возењето во рок од две минути по заминувањето на возачот.