Може ли да го откажам возењето и колку ме чини?

И ние размислувавме за тоа! Можете да го откажете вашето возење до два пати без трошоци! Првиот пат кога ќе имате опција да го откажете возењето пред возилото да ви биде доделено, а потоа можете повторно да го откажете возењето во рок од две минути откако возачот се движи кон вас.