Може ли да го користам Wizi business за достава на пратки?

Слободно внесете си мали предмети или пакувања во нашите возила со кои можете самостојно да ракувате и кои нема да го загадуваат или оштетат возилото. Нашите возачи не обезбедуваат услуги за купување и испорака, но со задоволство ќе ги пренесат вашите предмети до примачот на предметот или пакетот.