Ми треба испорака

Слободно пратете мали предмети или пакетчиња во нашето возило со кои можете самостојно да ракувате и кои нема да го загадуваат или оштетат возилото. Нашите возачи не обезбедуваат услуги за купување на продукти, но со задоволство ќе ги транспортираат вашите пратки.