Мислам дека изгубив нешто во вашето возило. Што да правам?

Ако сте изгубиле нешто и сте забележале дека предметот исчезнал пред неколку часа, јавете се во call-center и кажете ги деталите. Во спротивно, контактирајте со нашата поддршка за корисници. Ќе се потрудиме да го лоцираме предметот и да го вратиме.