Конечната цена е повисока од очекуваното. Како е возможно?

Цената може да варира во зависност од различни фактори: зголемен сообраќај, паркинг, патарина, подолго застанување, промена на рутата… Доколку мислите дека ниту една од наведените причини, контактирајте ја нашата служба за корисници.