Како ќе додадам платежна картичка во апликацијата?

Отворете ја вашата апликација и одете во Начин на плаќање во менито. Потоа кликнете на Manage cards и внесете ги бараните информации. Тоа е толку едноставно и безбедно, и ви овозможува да плаќате за возење директно од апликацијата.