Како можам да платам за возења нарачани преку апликацијата?

Апликацијата обезбедува голем избор на начини на плаќање, изберете го оној кој ви одговара: готовина, картичка, картичка зачувана во апликацијата, деловен корисник и сметка на Wizi.