Како можам да нарачам превоз?

Наједноставниот метод е мобилната апликација која можете да ја преземете овде. Покрај тоа, можете да ни се јавите и на телефонскиот број на градот каде што сте. Откако ќе го направите тоа, ќе бидеме на адресата за неколку минути.