Како знае возачот дека се работи за Wizi business возење?

Можете да нарачате возење на месечна сметка со повикување во саканиот град од бројот за контакт додаден на деловниот список; преку Wizi апликацијата со избирање на начин на плаќање, деловен корисник или преку емаил што ќе ви ја даде вашиот агент со упатства за нарачка. На возачот, вака нарачаното патување автоматски ќе му се прикаже како службено патување.