Имам нов број на мобилен телефон. Дали сè уште можам да ја користам апликацијата?

Доколку сте го смениле бројот, кажете ни кој е стариот, а кој новиот мобилен телефонски број на e-mail адресата: [email protected] Ќе прилагодиме се за да продолжиме успешно да нарачувате идни возења!