Заборавив нешто во возилото. Што да правам?

Не се грижи. Ако сте изгубиле нешто, контактирајте ја нашата служба за корисници и дајте им информации за возењето, како и за изгубениот предмет.Ќе се потрудиме да го лоцираме предметот и да ви го вратиме.