Дали е можно да се закаже возење?

Се разбира, можете да закажете трансфер до аеродром и возење на долги релации со јавување и да му кажете на нашиот вработен во центарот за повици кога ви треба возење – но имајте на ум дека тоа во моментов не е можно за локални возења.