Заштедете до 20% на возења во Скопје!

Подготвивме извонредни новости за сите вас кои редовно ја користите нашата апликација за нарачување возења во Скопје! Од сега може да уживате во атрактивните попусти кои ќе го направат вашето патување уште поволно.

Нов распоред на попусти

Со цел да обезбедиме уште подобра услуга, воведовме подетален распоред на попусти кој ќе ви овозможи да ги планирате вашите возења со максимални заштеди:

 • Понеделник до четврток:
  • 00:00 до 07:00 – 10% попуст
  • 07:00 до 22:00 – 20% попуст
  • 22:00 до 00:00 – 10% попуст

 

 • Петок:
  • 00:00 до 07:00 – 10% попуст
  • 07:00 до 22:00 – 20% попуст
  • 22:00 до 07:00 сабота – без попуст

 

 • Сабота:
  • 07:00 до 22:00 – 20% попуст
  • 22:00 до 07:00 недела – без попуст

 

 • Недела:
  • 07:00 до 22:00 – 20% попуст
  • 22:00 до 00:00 – 10% попуст

Искористете ги нашите нови попусти за уште поволно и угодно патување низ Скопје. Уживајте во возењето!

Вашиот Cammeo